30
Mei
Gepost door Redacteur greendealsnl om 08:53

Green Deal Netwerkbijeenkomst | Samen werken aan een duurzame samenleving

Bent u er ook bij tijdens de Green Deal Netwerkbijeenkomst op 30 mei? In de Amersfoortse Mariënhof worden Green Deal partijen bij elkaar gebracht. Samen vieren we wat de afgelopen jaren is bereikt, u kunt netwerken, maar we willen elkaar ook inspireren en informeren. Daarnaast wordt de jaarlijkse Green Deal Award uitgereikt.

Inspireren en geïnspireerd raken. Verbindingen leggen en kennismaken. Het kan allemaal tijdens de Green Deal Netwerkbijeenkomst. De middag staat in het teken van verbinden. Daarnaast geeft futurist en trendwatcher Stefaan Vandist u een kijk in de toekomst en de Green Deal Award winnaars van 2016 (Green Deals Zero Emissie Stadslogistiek en Gelijkspanning Haarlemmermeer) krijgen een opvolger.

Maar we willen ook de diepte ingaan. In deelsessies zult u merken dat veel de Green Deals verbindt. Niet alleen de ambities voor een groene toekomst, ook het wegnemen van hobbels die u onvermijdelijk tegenkomt in innovatieve processen. En zoals dat in Green Deals in de praktijk wordt gebracht: samen willen we tot oplossingen komen. In vijf inspirerende deelsessies bieden we u de gelegenheid om met andere Green Deal partijen ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren.

Het antropoceen: nieuwe evenwichten tussen mens, technologie en natuur

Tijdens de presentatie van trendwatcher Stefaan Vandist leren we nieuwe strategische innovatiepaden rond duurzaamheid kennen. Hij ziet de toekomst door een roze blik wanneer we nieuwe benaderingen durven omarmen, maar vooral wanneer we oude dogma’s durven loslaten.

 

De uitnodiging voor en het programma van de Green Deal Netwerkbijeenkomst kunt u hier downloaden.

Het programma van de parallelle subsessies vindt u hier.

‹ Agendaoverzicht