9
Okt
Gepost door Redacteur greendealsnl om 12:39

Holland Lounge – Electric Vehicle Symposium & Exhibition

E-mobility biedt volop kansen voor de Nederlandse industrie. Bedrijven, kennisinstellingen en de overheid moeten deze samen verzilveren. Dat kan tijdens de 30e editie van het Electric Vehicle Symposium & Exhibition (EVS30). Deze vindt plaats van 9 tot en met 11 oktober 2017 in Stuttgart. In de Holland Lounge presenteert de Nederlandse e-mobilitysector zich aan het buitenland. Dit jaar staat het thema ‘Industrialization and market – the sustainable path to electromobility’ centraal.

Met deze deelname laat Nederland haar gezamenlijke antwoord zien op vraagstukken rondom e-mobiliteit zoals:

  • laadinfrastructuur
  • slim laden
  • internationale standaarden en protocollen
  • elektrische bussen en vrachtwagens
  • slim en autonoom vervoer

Holland Lounge: activiteiten

De Holland Lounge staat in hal 2 tegenover de stand van Duitsland/ Baden-Württemberg. U kunt eenvoudig contacten leggen met potentiële zaken- en kennispartners in deze kansrijke Duitse regio. Er is ruimte voor (netwerk)activiteiten, zoals ontvangsten van politieke delegaties uit Nederland. U ziet Nederlandse showcases. Een belangrijk onderdeel bij deze beursdeelname is Matchmaking. Het Enterprise Europe Network organiseert dit.

Over EVS30

Het internationale Electric Vehicle Symposium & Exhibition is een toonaangevende beurs voor partijen die actief zijn binnen e-mobility. EVS is uitgegroeid tot hét ontmoetingsevenement voor de EV industrie. Producenten, gebruikers en beslissers laten zich informeren en inspireren over de nieuwste trends, ontwikkelingen en toepassingsmogelijkheden. Ga voor meer informatie over de beurs naar www.evs30.org.

Klik hier voor meer informatie.

‹ Agendaoverzicht