14
Nov
Gepost door Redacteur greendealsnl om 14:17

Informatiebijeenkomst Green Deal Weidevarkens

Op 9 maart in dit jaar is de Green Deal Weidevarkens ondertekend door varkenshouders Ben en Thea Bruurs van Den Elshorst, de ministeries van EZ en I&M, de Provincie Noord – Brabant, de gemeente Hilvarenbeek, de ZLTO en HAS. Deze Green Deal moet het mogelijk maken om tot een verantwoorde natuurinclusieve varkenshouderij te komen in Nederland. Hiertoe heeft Den Elshorst onlangs een ontheffing gekregen van EZ om te kunnen functioneren als testlocatie voor Natuurinclusieve varkenshouderij.

De ondertekenaars van deze Green Deal willen geïnteresseerden in de natuurinclusieve varkenshouderij graag uitnodigen voor een informatiebijeenkomst over de Green Deal. Je krijgt met informatie over wat de Green Deal inhoudt, er is ruimte voor vragen en voor discussie over wat partijen nodig hebben om zelf verder te kunnen richting een meer natuurinclusieve varkenshouderij.

Voor wie is deze bijeenkomst?

Voor een ieder die met natuurinclusieve varkenshouderij aan de slag is of daar iets mee wil gaan doen (zoals varkenshouders, andere ondernemers, grondeigenaren) en voor lokale en regionale overheden die hier een rol in spelen.

Datum en tijdstip:

Dinsdag 14 november 2017 14:00 – 17:30
Agri & Food Plaza, Den Bosch
Klik hier voor meer informatie.

‹ Agendaoverzicht