15
Jan
Gepost door Redacteur greendealsnl om 08:30

De Week van de Circulaire Economie

Van maandag 15 januari tot en met vrijdag 19 januari 2018 vindt de Week van de Circulaire Economie voor de derde keer plaats. Tijdens deze week worden ondernemers gestimuleerd om met de circulaire economie aan de slag te gaan. Koplopers organiseren overal in Nederland tientallen bijeenkomsten om ondernemers te inspireren, te informeren en vooral concrete handvatten te bieden om circulaire principes in hun eigen business toe te passen.

Word Circulair Partner van de Week!

Ben jij een voortrekker in de Circulaire Economie en wil je deel uit maken van de Week van de Circulaire Economie? Dat kan! Word Circular Partner van de Week van de Circulaire Economie door zelf een evenement of activiteit te organiseren, door de week te sponsoren, of binnen en buiten je eigen organisatie publiciteit te genereren voor de Week! Download hier de brochure voor meer informatie over de week.

Hoe kan ik meedoen?

Wil je met een eigen evenement deel uitmaken van de Week van de Circulaire Economie? Dat kan zeker! Stuur een e-mail naar Dianne de Fijter of Frans van der Groen om je activiteit aan te melden voor op de agenda van de Week van de Circulaire Economie of om meer informatie te krijgen.

Klik hier voor meer informatie. 

‹ Agendaoverzicht