De winnaar van de Green Deal Award 2017 is de Green Deal Circulair Inkopen. Dat werd op dinsdag 30 mei tijdens de feestelijke netwerkbijeenkomst in de Mariënhof in Amersfoort bekendgemaakt. De wijze waarop partijen in deze Green Deal gestalte geven aan de circulaire economie is een inspiratie voor alle organisaties die concrete stappen willen zetten richting verduurzaming.

Lees meer

Op donderdag 14 april 2016 werden tijdens de Innovation Expo in Amsterdam twee Green Deal Awards uitgereikt. Deze Green Deals oogsten op hun eigen terrein veel succes in binnen- en buitenland. De Green Deal Gelijkspanning Haarlemmermeer creëerde een succesvolle proeftuin voor een gelijkspanningsnetwerk bij een plantenteler. Een project waar wereldwijd veel belangstelling voor is. Green Deal ZES (Zero Emissie Stadslogistiek) timmert in steeds meer Nederlandse steden aan de weg om de logistiek en de luchtkwaliteit in steden te verbeteren.

Lees meer

De winnaar van de Green Deal Award in 2014 was de Green Deal Laadinfrastructuur Elektrisch Vervoer opgezet door The New Motion. Dit werd bekend tijdens een feestelijke netwerkbijeenkomst op 24 november 2014. In 3 jaar tijd heeft The New Motion samen met verschillende partners 15.000 laadpunten geplaatst. De jury benadrukte dat The New Motion, initiatief voor Infrastructuur Elektrisch Vervoer, een duidelijke winnaar was, met meetbaar en waarneembaar resultaat. Aan drie Green Deals werd een Green Deal Runner-up award uitgereikt: Duurzaam GWW, Circulair Inkopen en Grassen en Gewassen.

Lees meer

Op de Innovatie Estafette in november 2013 heeft Monika Milz, voorzitter van de Green Deal Board, in het bijzijn van minister Kamp en staatssecretaris Mansveld, aan drie winnaars een Green Deal Runner Up Award uitgereikt. De Green Deal Runner Up Award is een aanmoedigingsprijs die wordt uitgereikt aan succesvolle Green Deals. De drie winnaars van de Green Deal Runner Up Award zijn de Green Deal Tijdelijke Natuur, de Green Deal Community of Practice Bedrijven en Biodiversiteit en de Green Deal Verduurzaming Betonketen.

Lees meer